Aplec Esquerra Camp de Morvedre a Sagunt amb el motiu del 9 d’Octubre

Benvolguts amics i amigues,

m’adrece a tots vosaltres per agrair-vos que ens hàgeu fet costat en el II Aplec al Castell de Sagunt en la diada del 9 d’octubre, en l’homenatge al general Vicent Rojo i el dinar a Faura. 

Sense el treball de la militància morvedrina no hauria tingut lloc tal celebració ni tampoc el pronunciament sobre el pacte PP-SP. Tot açò, a més, en un temps rècord per a gent amb poca experiència com per a plantar cara a partits arrelats de fa anys. Han estat dies de molt de tràfec i treball intens i públicament us vull dir que n’estic orgullós, de la ferma voluntat i ganes d’aprendre que hem mostrat fins a reeixir-nos.

Ara bé, sense gent darrere no hi ha festa ni reivindicació; amb vosaltres, la gent d’Esquerra-CdM hem eixit als diaris i al carrer donant la sensació de ser una força cada vegada més arrelada a la comarca, que planteja per tot les seues idees i actes sense complexos. Hem estat l’única força política que ha celebrat la data i, això, ens ha d’omplir d’orgull per coherència.

En nom de les JERPV-CdM i de les seccions locals de Faura i Sagunt, us encoratge a vindre en pròximes cites als actes que fem per la comarca. 

Per part nostra, podeu confiar que us recolzarem i ajudarem en tot el que estiga al nostre abast.

PD: us afegim algunes fotos dels diferents actes (ull on les pengeu, que sempre hi ha qui vol fer-nos “famosos”).

Salut i República!

Deixa un comentari

Encara no hi ha cap comentari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Deixa un comentari